fbpx
 

Machiaj în armonie perfectă cu trăsăturile naturale

Make-up

Make-up zi_sunshine_iasi
Make-up zi_sunshine_iasi (2)
Machiaj de zi
Treci zâmbind prin viață, grație unui aliat de nădejde. Machiajul de zi îți pune în evidență atuurile feței și îți ascunde micile imperfecțiuni. Secretul stă în pregătirea tenului (căci lumina zilei nu iartă nimic) și în produse ultra rezistente cu aspect glowy.
Lei250
  • 55 minute
Make-up_seara_iasi
Machiaj_seara_iasi
Make-up seara_iasi_sunshine
Machiaj de seară
Fii seducătoare și dansează toată noaptea! Machiajul de seară îți accentuează trăsăturile, îți scoate în evidență privirea și îți amplifică farmecul. Iar pregătirea tenului și produsele de calitate îți garantează un aspect rezistent, indiferent cât de mult ești solicitată.
Lei300
  • 60 minute
Make-up_mireasa_gene_iasi
Make-up_mireasa_gene_iasi (1)
Make-up_mireasa_gene_iasi (2)
Make-up_mireasa_gene_iasi (3)
Make-up_mireasa_gene_iasi_alexandra_feraru
Redim_1160x774__0062_6917b25d-71f9-4f04-b731-88bc3a82dac6
Make-up_mireasa_gene_iasi_sunshine
Machiaj Mireasă cu gene
Vrei să-ți surprinzi alesul inimii cu o apariție pe care nu o va uita niciodată? Alege machiajul profesionist de mireasă, ultra rezistent și de o eleganță atemporală. Produsele folosite sunt non-toxice, iar tehnicile de aplicare special concepute să împace două misiuni aparent opuse: un look fresh în realitate și un efect cinematografic în fotografii.
Lei400
  • 80 minute
Machiaj_mireasa_gene_decolteu
Make-up_mireasa_gene_iasi_sunshine (2)
Make-up_mireasa_gene_iasi_sunshine_2
Make-up_mireasa_gene_iasi_sunshine (1)
Make-up_mireasa_gene_iasi_sunshine (3)
Machiaj Mireasă cu gene și decolteu
Rochia ta de mireasă are decolteu? Alege machiajul complet de mireasă, ultra rezistent și natural, astfel încât textura luminoasă să continue neîntrerupt, de pe chip pe piept. Accentuează linia dulce a gâtului și a claviculei, rotunjește umerii și adâncește decolteul cu câteva trucuri de machiaj invizibil, aplicate pe pielea perfect îngrijită și hidratată special.
Lei400-450
  • 90 minute
Aplicare gene bandă
Vrei maxim de farmec cu minim de efort? Alege varianta rapidă - genele bandă (naturale sau mai dense, în formă alungită sau rotunjită), al căror secret stă în folosirea unui adeziv de cea mai bună calitate.
Lei25
  • 5 minute
Aplicare gene individuale
Vrei gene lungi, curbate și pline? Alege genele individuale (varianta intermediară între extensii și gene false tip bandă), ce adaugă atât lungime cât și desime firului de păr natural. Această metodă migăloasă de a aplica genele false îți face privirea mai senzuală pentru mult timp.
Lei35
  • 10 minute

Când ne
vedem?