Home Make-up

Objectively seize scalable metrics whereas proactive e-services. Seamlessly empower fully researched growth strategies and interoperable internal or "organic" sources. Collaboratively administrate turnkey channels whereas virtual e-tailers.

Make-up

Răspândești în jur grație și încântare atunci când ai un machiaj perfect adaptat particularităților tale, suplu și rezistent. Un machiaj reușit este atât de versatil, încât oglindește exact acea fațetă a personalității tale pe care vrei să o comunici cu o anumită ocazie.

Machiaj de zi
Treci zâmbind prin viață, grație unui aliat de nădejde. Machiajul de zi îți pune în evidență atuurile feței și îți ascunde micile imperfecțiuni. Secretul stă în pregătirea tenului (căci lumina zilei nu iartă nimic) și în produse ultra rezistente cu aspect glowy.
Lei220
  • 55 minute
Machiaj de seară
Fii seducătoare și dansează toată noaptea! Machiajul de seară îți accentuează trăsăturile, îți scoate în evidență privirea și îți amplifică farmecul. Iar pregătirea tenului și produsele de calitate îți garantează un aspect rezistent, indiferent cât de mult ești solicitată.
Lei250
  • 60 minute
FB_IMG_1535965064192
Machiaj Mireasă cu gene
Vrei să-ți surprinzi alesul inimii cu o apariție pe care nu o va uita niciodată? Alege machiajul profesionist de mireasă, ultra rezistent și de o eleganță atemporală. Produsele folosite sunt non-toxice, iar tehnicile de aplicare special concepute să împace două misiuni aparent opuse: un look fresh în realitate și un efect cinematografic în fotografii.
Lei400
  • 80 minute
Machiaj Mireasă cu gene și decolteu
Rochia ta de mireasă are decolteu? Alege machiajul complet de mireasă, ultra rezistent și natural, astfel încât textura luminoasă să continue neîntrerupt, de pe chip pe piept. Accentuează linia dulce a gâtului și a claviculei, rotunjește umerii și adâncește decolteul cu câteva trucuri de machiaj invizibil, aplicate pe pielea perfect îngrijită și hidratată special.
Lei400-450
  • 90 minute
Aplicare gene bandă
Vrei maxim de farmec cu minim de efort? Alege varianta rapidă - genele bandă (naturale sau mai dense, în formă alungită sau rotunjită), al căror secret stă în folosirea unui adeziv de cea mai bună calitate.
Lei25
  • 5 minute
Aplicare gene individuale
Vrei gene lungi, curbate și pline? Alege genele individuale (varianta intermediară între extensii și gene false tip bandă), ce adaugă atât lungime cât și desime firului de păr natural. Această metodă migăloasă de a aplica genele false îți face privirea mai senzuală pentru mult timp.
Lei35
  • 10 minute
Curs automachiaj
Vrei să arăți trăsnet oricând, oriunde? Învață care este machiajul perfect pentru chipul tău, cum să-ți pui în valoare farmecul unic, ce produse ți se potrivesc cel mai bine și mai ales cum să-ți îngrijești pe termen lung tenul - pânza perfectă pentru orice machiaj!
  • 500 lei - 4 ore
  • 1000 lei - 8 ore

Experience the
rejuvenation

Collaboratively administrate empowered markets via plug-and-play networks. Dynamically procrastinate B2C users after installed base benefits. Dramatically visualize customer directed convergence without revolutionary ROI.

I have had 3 massages by Angie and I will seriously go nowhere else in the city.

Courtney Rake

Hers are the only massages I leave feeling totally relaxed and completely free.

Cass Lowe

The atmosphere is pleasant and professional and the therapy was wonderful.

Janelle Hewitt

Lovely and relaxing massage, a treat I hope to have again next time I visit.

Guy Ryder

I can only reccommend Primavera to anyone who needs a massage!

Emma Willis

The use of essential oils greatly enhanced the experience.

Carter Jones

The massage therapist walked through each step, explained the use of rocks…

Evelyn Parker

Coming from someone who gets monthly massages, it was the best I’ve ever had.

Layla Mills

Când ne
vedem?

Vino să te răsfățăm ca pe o vedetă pariziană.

Fă o programare

Fă o
programare