fbpx
 

Microneedling RF Corporal

MicroneedlingRF Abdomen
Microneedling RF Brate
IAA_0513
Microneedling-RF_Corporal_coapse

Microneedling cu radiofrecvență (RF) pentru remodelare corporală

Microneedling RF a adus o revoluție în abordarea utilizării radiofrecvenței pentru a remedia diverse probleme ale pielii. Spre deosebire de microneedlingul tradițional, care utilizează doar ace fine pentru a crea micro-leziuni în piele, Microneedling RF adaugă elementul radiofrecvenței. Aceasta duce la o îmbunătățire a eficacității procedurii, deoarece radiofrecvența ajută la strângerea pielii și la stimularea producției de colagen, în timp ce microneedlingul creează canale pentru o mai bună absorbție a substanțelor active.

Asociat adesea cu tratamentele faciale, microneedlingul RF reprezintă o abordare non-invazivă și pentru a îmbunătăți aspectul pielii la nivel corporal – abdomen, brațe sau picioare – reducând în același timp cicatricile, celulita și vergeturile.

Cum funcționează?

Acțiune precisă 

Microneedling RF creează micro-leziuni controlate în piele, ajustând adâncimea acelor până la 4.5 mm în funcție de tipul de piele și de problemele abordate. Ca răspuns la aceste leziuni, corpul începe să producă colagen și elastină – doi compuși esențiali pentru o piele netedă și fermă.

Radiofrecvența: Secretul transformării profunde 

Prin livrarea energiei sub formă de radiofrecvență către straturile profunde ale pielii, acest procedeu generează căldură, accelerând astfel procesul de regenerare celulară. Această combinație sinergică între microneedling și radiofrecvență revitalizează pielea atât din interior, cât și din exterior, contribuind la îmbunătățirea aspectului ei.

Efecte vizibile 

Microneedlingul cu RF acționează atât la suprafața pielii, cât și în straturile mai adânci. Se obține astfel îmbunătățirea aspectului pielii, diminuarea celulitei, slăbirea localizată și redarea fermității pielii.

Beneficiile tratamentului pentru corp 
  • Reducerea celulitei: Microneedling-ul RF este recunoscut pentru abilitatea sa de a diminua aspectul inestetic al celulitei, oferind o suprafață mai netedă și mai uniformă pielii.
  • Tratarea vergeturilor: Vergeturile sunt adesea rezultatul întinderii bruște a pielii, în special în timpul sarcinii, creșterii în greutate sau pe fondul unei predispoziții genetice. Deoarece vergeturile afectează procesul natural de producție a colagenului, microneedling-ul cu radiofrecvență nu numai că ajută la restabilirea acestui proces, ci și contribuie la vindecarea țesutului deteriorat din stratul dermic care provoacă apariția acestor semne inestetice.
  • Îmbunătățirea texturii pielii: Microneedling-ul RF transformă pielea lăsată și lipsită de fermitate într-o piele mai tonifiată. Prin stimularea regenerării celulare, se îmbunătățește elasticitatea și tonusul pielii, pentru un aspect mai tânăr și sănătos.
Durata procedurii 

Tratamentul durează aproximativ 2 ore, iar în timpul ședinței se simte o ușoară senzație de căldură și presiune în zona tratată. Pentru a-ți asigura confortul maxim, se aplică o cremă anestezică cu 25-30 minute înainte de începerea acesteia.

Rezultate

Protocolul de tratament începe cu diagnosticarea nevoilor unice ale pielii pentru un plan personalizat. Rezultatele sunt vizibile chiar de la prima ședință, cu îmbunătățiri în timp evidente. Pentru un tratament complet sunt recomandate 3 ședințe la un interval de 4 săptămâni distanță.  

Beneficii

Stimularea producției de colagen și elastină

Diminuarea celulitei, vergeturilor și cicatricilor

Reducerea flascității pielii

Eliminarea petelor pigmentare

TARIFE PROCEDURI
Experimentează cea mai nouă tehnologie de rejuvenare corporală.
  • Tratament rejuvenare corporală - vergeturi abdomen - 800 lei/ședință
  • Tratament rejuvenare corporală - vergeturi + coapse - 800 lei/ședință
  • Tratament rejuvenare corporală - fermitate/celulită mâini - 600 lei/ședință
  • Tratament rejuvenare corporală - fermitate/celulită coapse - 900 lei/ședință
  • Pachet special rejuvenare corporală - vergeturi abdomen + coapse - 1500 lei/ședință
  • Pachet special rejuvenare corporală - celulită/grăsime localizată abdomen, coapse, mâini - 1800 lei/ședință

Când ne
vedem?