Microneedling RF Facial

Microneedling RF Facial
Microneedling RF Ochi
IAA_0449
MicroneedlingRF_facial

Microneedling cu radiofrecvență (RF) pentru ten

Microneedling RF a revoluționat modul în care se folosește radiofrecvența pentru a trata anumite probleme ale pielii. Procedura presupune combinarea microneedlingului cu radiofrecvența pentru a induce o reacție puternică și naturală de vindecare a pielii. Această tehnică de regenerare celulară este destinată atât tratamentelor pentru față, cât și pentru corp și vizează liniile fine, ridurile, pielea lăsată, cicatricile de acnee, vergeturile sau porii dilatați.

Cum funcționează?

Acțiune precisă 

Microneedling RF creează micro-leziuni controlate în piele, ajustând adâncimea acelor până la 4.5 mm în funcție de tipul de piele și de problemele abordate. Ca răspuns la aceste leziuni, corpul începe să producă colagen și elastină – doi compuși esențiali pentru o piele netedă și fermă.

Radiofrecvența: Secretul transformării profunde 

În același timp, energia sub formă de radiofrecvență este livrată în straturile profunde ale pielii, generând căldură care accelerează regenerarea celulară. Acest proces sinergic revitalizează pielea din interior și exterior.

Efecte vizibile 

Microneedling RF acționează atât la suprafața pielii, cât și în straturile mai adânci. Se obține astfel îmbunătățirea aspectului pielii, conturarea liniei mandibulei și reducerea petelor pigmentare, a liniilor fine și a ridurilor. 

Beneficiile tratamentului pentru ten 
  • Redă elasticitatea: Microneedlingul RF activează producția de colagen și elastină, oferind pielii fermitate și reducând aspectul pielii lăsate. Acest tratament transformă conturul feței, al maxilarului și gâtului.
  • Echilibrează tonul: Această terapie minim-invazivă de inducție a colagenului contribuie la reducerea hiperpigmentării prin fragmentarea pigmentului, fără a afecta sau deteriora stratul superior al pielii (epiderma).
  • Îmbunătățește textura: Prin stimularea producției de colagen și elastină, terapia diminuează porii dilatați, uniformizează cicatricile cauzate de acnee și reduce ridurile și liniile fine. 
Durata procedurii 

Tratamentul durează aproximativ 2 ore, iar în timpul ședinței se simte o ușoară senzație de căldură și presiune în zona tratată. Pentru a-ți asigura confortul maxim, se aplică o cremă anestezică cu 25-30 minute înainte de începerea acesteia.

Rezultate

Protocolul de tratament începe cu diagnosticarea nevoilor unice ale pielii pentru un plan personalizat. Rezultatele sunt vizibile chiar de la prima ședință, cu îmbunătățiri în timp evidente. Pentru un tratament complet sunt recomandate 3 ședințe la un interval de 4 săptămâni distanță.  

Beneficii

Stimularea producției de colagen și elastină

Conturarea liniei mandibulei

Îmbunătățirea elasticității și tonusului pielii

Eliminarea petelor pigmentare

TARIFE PROCEDURI
Experimentează cea mai nouă tehnologie de rejuvenare facială.
  • Rejuvenare facială - 1000 lei/ ședință
  • Rejuvenare facială + gât - 1200 lei/ședință
  • Rejuvenare facială + gât + decolteu - 1400 lei/ședință

Când ne
vedem?