Home Look atemporal pentru o nuntă de vis

Objectively seize scalable metrics whereas proactive e-services. Seamlessly empower fully researched growth strategies and interoperable internal or "organic" sources. Collaboratively administrate turnkey channels whereas virtual e-tailers.
Sesiunea de beauty din ziua nunții este o experiență prin care scoți la iveală zeița din tine.

Miresele inspiră grație prin fiecare detaliu subtil. Pielea strălucitoare, manichiura delicată, machiajul elegant și coafura ce complimentează forma feței, te vor face să te simți încrezătoare, să radiezi dragoste și gingășie. Nouă ne place să accentuăm trăsăturile naturale și lăsăm expresia iubirii să guverneze această zi importantă a vieții tale.

Make-up

În ochii tăi se citește o întreagă poveste de iubire. Răspândește în jur încântare cu un machiaj ultra rezistent și natural, a cărui textură luminoasă continuă neîntrerupt, de pe chip pe piept.
Preț: 400-450 lei

Coafor

Grația flirtează cu tine când ai încredere că părul te pune în valoare pe deplin. Momentul tău de împlinire este învăluit în eleganța atemporală a unei coafuri romantice, non-conformiste sau clasice.
Preț: 350-500 lei

Manichiură

Când se apropie cea mai importantă zi din viața ta, gândește-te că mâinile acumulează experiența atingerilor. Fiecare detaliu este perfect, rezistența este impecabilă, culorile sunt pigmentate, iar confortul este garantat.
Preț: 160-200 lei

Tratamente faciale

Acordă-ți un ritual de care să te bucuri când devii mireasă. Secretul unui machiaj rezistent constă în pregătirea din timp a tenului, cu produse profesionale și tratamente de curățare și hidratare potrivite tipului de ten.

Ce spun
clientele noastre

Am fost pentru prima data la Alexandra si pot sa spun ca am ramas uimita de cat de frumos a reusit sa imi puna in evidenta trasaturile fetei. Mi-a placut ca toate produsele folosite sunt de cea mai buna calitate si ca machiajul a fost intact pe toata perioada evenimentului. Machiajului facut de ea clar m-a facut sa fiu in centrul atentiei intr-un sens bun. 

Alexandra Lica

Make up ul realizat de Alexandra a fost pe tot parcursul evenimentului admirat si laudat de catre toti invitatii, sa nu mai zic ca dupa 16 ore make up ul era intact! Profesionalismul, atentia la detalii, dexteritatea si creativitatea de care dai dovada Alexandra, ma vor face sa revin mereu!

Anca 

Când ne
vedem?

Vino să te răsfățăm ca pe o vedetă pariziană.

Fă o programare

Fă o
programare

Fă-ne o vizită pentru o experiență completă

Crafted with ❤️ by

Adresă
Șoseaua Sărărie, nr. 36
Scrie-ne
office@sunshineiasi.ro
Sună-ne
0754 241 362

Fă-ne o vizită pentru o experiență completă

Adresă
Șoseaua Sărărie, nr. 36
Scrie-ne
office@sunshineiasi.ro
Sună-ne
0754 241 362