Oxygenera Pro

Objectively seize scalable metrics whereas proactive e-services. Seamlessly empower fully researched growth strategies and interoperable internal or "organic" sources. Collaboratively administrate turnkey channels whereas virtual e-tailers.

Make-up

Acum ai și mai multe motive să îi acorzi tenului tău îngrijirea pe care o merită! Special pentru tine, am adus în salon unele dintre cele mai eficiente terapii de regenerare, lifting și îmbunătățire a aspectului pielii: Oxigenera PRO, cu 5 terapii inovatoare în estetică facială.

Microdermoabraziune - 250 - 280 lei

Îți dorești o piele curată, catifelată și strălucitoare? Microdermabraziunea cu particule de diamant este una dintre cele mai eficiente terapii de exfoliere, curățare profundă și îmbunătățire a aspectului tenului. Terapia presupune folosirea unor instrumente care îndepărtează mecanic celulele moarte de pe straturile superficiale ale pielii la diverse nivele.

Se recomandă pentru a corecta hipo- sau hiperpigmentări, formele ușoare de acnee, anumite tipuri de vergeturi, puncte negre și pori dilatați sau linii fine de expresie. Contribuie la stimularea fluxului sanguin și vascularizarea zonei tratate.

Este o tehnică sigură, nedureroasă și cu rezultate imediate. O procedură durează între 15 minute și 1 oră, în funcție de zona.

Oxigen Hiperbaric - 200 lei

Întinerește-ți aspectul tenului fără ace, fără durere și fără efecte secundare. Terapia constă în introducerea prin presiune pulsată în epiderm a oxigenului și a substanțelor nutritive, precum vitamine A, C, E, acid hialuronic, antioxidanţi sau colagen, stimulând astfel toate funcțiile esențiale ale pielii.

Tratamentele se adresează unor probleme multiple ale pielii și sunt personalizate în funcție de nevoile fiecărui tip de ten. Pielea ta va căpăta luminozitate, suplețe și fermitate și se va bucura imediat de un efect de lifting.

Terapia cu oxigen hiperbaric elimină ridurile fine şi le diminuează pe cele profunde, acţionează împotriva petelor pigmentare cauzate de soare sau de vârstă, ajută la reglarea secreţiei de sebum, în cazul tenurilor cu tendinţă acneică, elimină cearcănele și pungile de sub ochi, îmbunătățește fluxul sanguin în zona tratată și stimulează regenerarea celulară.

Radiofrecvență - 170 lei

Uită de riduri și bucură-te de o piele mai tânără!
Radiofrecvența se bazează pe un sistem care încălzește pielea la nivelul dermului, stimulând astfel producția de colagen. Funcțiile avansate ale capătului de tratament contribuie la tratarea eficientă a țesuturilor și protejarea epidermei.

Se obține un efect de lifting instant, iar tenul îți recapătă tonusul și conturul. Radiofrecvența are acțiune antirid, tratează acneea, elimină grăsimea localizată sub bărbie, elimină ridurile fine, reduce cearcănele și pungile de sub ochi, remodelează conturul facial și face pielea netedă și catifelată.

Pentru rezultate mai bune și mai eficiente, radiofrecvența se poate îmbina cu oxigenul hiperbaric. Pentru un tratament complet sunt recomandate 6-8 ședințe de radiofrecvență.

Mezoterapie virtuală - 170 lei

Pielea ta își recapătă strălucirea de la interior spre exterior! Oxygenera Pro include una dintre cele mai avansate forme de mezoterapie virtuală, cu acțiune eficientă la nivelul dermului și epidermei. Acționează prin deschiderea porilor la nivelul epidermei și transportă substanțele nutritive în straturile profunde ale pielii.

Tratamentul cu mezoterapie este conceput pentru corectarea conturului facial, atenuarea ridurilor și obținerea unui efect de lifting facial. În plus, stimulează regenerarea celulară, hidratează, previne apariția ridurilor, tratează acneea și reduce petele pigmentare.
Ingredientele active pe bază de elastină, colagen și acid hialuronic pătrund adânc în straturile pielii grație oxigenului hiperbaric

Procedura este non-invazivă și nedureroasă și îmbunătățește eficacitatea substanțelor active cu până la 95%.

Microdermoabraziune + oxigen - 340 lei

Meriți un ten curat, calmat și catifelat, fără iritații! Vindecă-l de la interior spre exterior printr-o procedură avansată de curățare și terapie cu oxigen hiperbaric. Microdermoabraziunea curăță celulele moarte de la suprafața pielii și o pregătește pentru infuzia cu ingrediente active introduse profund în piele cu oxigenul sub presiune.

Eliminarea celulelor moarte de la suprafața pielii face ca acțiunea tratamentului să fie cu până la 50% mai rapidă și rezultatele vizibile într-un timp scurt.

Microdermoabraziune + oxigen+ phooton oxygen mask & infrared soft laser - 360 lei

Curățare profundă și Infuzie de frumusețe pentru pielea ta! Un tratament complex ce include diagnosticarea, curățarea și exfolierea pielii, alegerea serurilor cu ingrediente active potrivite nevoilor tenului și infuzia cu oxigen. Masca Photoon Oxygen stimulează activitatea celulară, accelerează circulația sanguină și grăbește pătrunderea ingredientelor active în straturile profunde ale pielii.

Acest tratament se recomandă pentru curățarea în profunzime a pielii, îmbunătățirea aspectului ridurilor, diminuarea cearcănelor și ștergerea semnelor cauzate de acnee.

Microdermoabraziune + radiofrecvență - 340 lei

Șterge semnele trecerii timpului și redă tenului tău aspectul catifelat și luminos cu ajutorul celor mai eficiente terapii de exfoliere și reîntinerire a pielii.
Grație tehnologiei avansate de radiofrecvență, care acționează la nivelul dermului prin compactarea fibrelor de colagen și elastina, tenul își recapătă conturul, fermitatea și strălucirea.

Tratamentul are un efect de lifting rapid, șterge ridurile fine și de expresie, reduce celulita de sub bărbie, cearcănele și pungile de sub ochi.

Oxigen hiperbaric + radiofrecventa - 300 lei

Cu fiecare tratament Oxygenera, redescoperi cât ești de frumoasă! Radiofrecvența multipolară este printre cele mai inovatoare terapii de întinerire a pielii, cu funcții avansate de tratare a țesuturilor pielii și stimulare a producției de elastină și colagen.

După radiofrecvență sunt introduse în straturile profunde ale pielii vitamine și antioxidanți cu ajutorul oxigenului hiperbaric. Substanțele acționează de la interior spre exterior, iar acțiunea lor are multiple beneficii la nivelul pielii: sunt eliminate ridurile, liniile fine de expresie, petele pigmentare, cicatricile lăsate de acnee sau cearcăne.

Oxigen hiperbaric + mezoterapie - 320 lei

Pășești încrezătoare în fiecare zi, când știi că tenul tău e mai luminos ca niciodată.
Această combinație de terapii are un efect rapid de îmbunătățirea a aspectului tenului și combatere a problemelor pielii.
Mezoterapia virtuală permite pătrunderea substanțelor beneficie pielii, vitamine, acid hialuronic și antioxidanți, în până în straturile profunde, făcând acțiune tratamentului cu oxigen hiperbaric mult mai eficientă.

Tratamentul redă luminozitatea și femitatea pielii, atenuează ridurile, reduce petele pigmentare, hidratează intensiv pielea și tratează bărbia dublă, pungile de sub ochi și pielea flască.

Tratament complet Oxygenera - 400 lei

Ritualul tău de frumusețe și îngrijire a pielii devine un stil de viață!
Alege tratamentul complet cu Oxygenera și bucură-te de beneficiile celor mai inovatoare terapii de rejuvenare facială: oxigen hiperbaric, microdermoabraziune, Phooton OxygenMask + InfraRed Soft Laser, radiofrecvență și mezoterapie virtuală.

Tratamentul se personalizează în funcţie de nevoile tenului: anti-acnee, anti-aging, anti-oxidant, tratare a ridurilor şi a liniilor de expresie, regenerare şi revitalizare sau lifting.

Terapii recomandate de Alexandra
în funcție de tipul de ten:

Ten gras/mixt

microdermoabraziune + oxigen hiperbaric

Ten mixt cu cicatrici post acneice

microdermoabraziune + oxigen hiperbaric + radiofrecventa

Ten uscat/mixt

oxigen hiperbaric + radiofrecventa

Ten matur/mixt

microdermoabraziune + oxigen hiperbaric + radiofrecventa sau mezoterapie virtuală

Când ne
vedem?

Vino să te răsfățăm ca pe o vedetă pariziană.

Fă o programare

Fă o
programare

    Când ne
    vedem?