Home Remodelare corporală și Masaj

Objectively seize scalable metrics whereas proactive e-services. Seamlessly empower fully researched growth strategies and interoperable internal or "organic" sources. Collaboratively administrate turnkey channels whereas virtual e-tailers.

Corpul tău spune o mie de povești, însă tu ești cea care le hotărăște. Oferă-ți relaxarea de care ai nevoie și remodelează-ți corpul cu ajutorul masajului profesionist. Tehnicile clasice ale masajului manual le întâlnesc pe cele moderne, ale aparaturii performante, pentru a-ți putea pune la dispoziție soluții personalizate și pentru ca tu să fii așa cum vrei să fii: zveltă, relaxată, parfumată, catifelată.

Drenaj limfatic manual
Lasă-te învăluită de o stare de bine și revendică-ți dinamismul! Masajul de drenaj limfatic înseamnă aplicarea unei ușoare presiuni în punctele în care se găsesc ganglionii limfatici și traseul vaselor pentru drenare. Rezultatul? Organismul tău își perfecționează capacitatea de a produce limfocite și procesează un volum mai mare de produși sau toxine în exces. 80 de minute de bine, calm și energie.
 • Ședinta 80 minute - 150 lei
 • Abonament 5 ședințe - 650 lei
GeneralCombinatRe
Masaj general combinat
Emani mereu încredere și poftă de viață atunci când ești cu adevărat relaxată. Utilizând trei tehnici diferite, masajul general combinat aduce beneficii esențiale unui organism sănătos. Masajul anticelulitic și cel terapeutic îmbunătățesc circulația sanguină, diminuează oboseala și întăresc musculatura, în vreme ce reflexoterapia lucrează pe organele corpului. Bucură-te de 70 de minute de echilibru perfect între terapie și relaxare.
 • Ședința, 70 minute - 150 lei (reflexo – anticelulitic – terapeutic)
 • Abonament 6 ședințe - 760 lei
 • Masaj cu miere de albine general, 90 minute - 170 lei
 • Masaj cu miere de albine abdomen, 30 minute - 50 lei
 • Masaj facial cu miere de albine, 30 minute - 60 lei
 • Masaj cu bețe de bambus, 50 minute - 85 lei
poza redimensionata 6
Împachetări la termocuvertă cu cremă termosudație
Corpul tău merită cele mai noi și inovatoare soluții de remodelare, iar împachetările la termocuvertă, cu cremă termosudație, sunt răspunsul. Ședințele de tratament constau în înfășurarea într-o pătură electrică dublă care, printr-un efect de saună, creează multiple beneficii. Dincolo de faptul că permite slăbirea doar în zonele dorite și acționează eficient împotriva celulitei, îți îmbunătățește circulația sanguină,limfatică și elasticitatea țesuturilor. Efectul este sporit termosudație, o cremă profesională care influențează pozitiv arderea grăsimilor, retenția de apă și detoxifierea, printr-o transpirație abundentă. Un astfel de tratament produce efecte vizibile încă de la prima ședință.
 • Ședința 90 minute - 150 lei
poza redimensionata 4
Împachetări cu parargil/ciocolată
Imaginează-ți o piele tonificată, dar profund hidratată și moale? Împachetările cu parargil sau ciocolată îți vor transforma gândul în realitate. Parargilul, un superlativ anticelulitic, este o combinație de argilă verde și parafină pură. Are efecte imediate, dar și pe termen lung. Argila combate durerile musculare și, în timp ce te relaxezi, aduce beneficii spectaculoase : activează circulația, redă pielii elasticitate și fermitate, aplatizează abdomenul și îți remodelează silueta. Împachetarea cu ciocolată este un tratament cu efecte delicioase: de slăbire, tonifiere și detoxifiere. Datorită ingredientelor, printre care și vitamina E, dă pielii tale o atingere catifelată. Ciocolata are efecte antioxidante și acționează la nivelul sistemului nervos, stimulând secreția endorfinelor și aducând cu sine o stare generală de bine.
 • Ședința 90 minute - 180 lei
Masaj prenatal
Masajul prenatal este izvorul de bine care lucrează pe două fronturi: fizic și emoțional. Mai exact, îți îmbunătățește starea psihică, îți reduce anxietatea și îți ameliorează durerile musculare și articulare. Reglarea hormonală și calmarea durerilor de spate cauzate de sciatică sunt alte beneficii ale masajului în timpul sarcinii. Fă-ți acest cadou ca să ai parte de un somn mult mai liniștit.
 • Ședința, 80 minute- 140 lei
 • Abonament 10 ședințe - 1200 lei
poza modificata
Masaj anticelulitic
Corpul tău spune o mie de povești, însă tu ești cea care le hotărăște întotdeauna. Redă corpului tău un aspect tânăr și luminos, cu ajutorul masajului anticelulitic. Manevrele au o viteză susținută și variază de la mișcări rapide și intense, până la o presiune ușoară, cu apăsări plăcute. Se îmbunătățește circulația sanguină, care atrage reducerea și eliminarea depunerilor de grăsime. 50 de minute la finalul cărora te simți o nouă persoană.
 • Ședința, 50 minute - 85 lei
 • Abonament anticelulitic, 10 ședințe - 740 lei
Masaj terapeutic spate
Eliberează încordarea unui spate rigid și bucură-te de relaxare imediată. Efectele masajului terapeutic al spatelui au loc instantaneu, încă din timpul primei ședințe. Îți simți musculatura detensionată chiar în decursul manevrelor, iar stresul te părăsește. Pe termen lung, crește imunitatea, vigilența mentală și ameliorează probleme generale de sănătate. Un set complet de beneficii în 40 de minute reconfortante.
 • Ședința 40 minute - 85 lei
ReflexoterapieRe
Masaj reflexoterapie
Îți masăm tălpile pentru ca sănătatea ta interioară să se reflecte cu grație în exterior. O practică străveche, reflexoterapia este utilizată intens în prezent, cu impact preventiv și terapeutic recunoscut. Masarea extremităților îmbunătățește circulația și se obține, pe cale reflexă, normalizarea funcției organului căruia îi corespunde punctul masat. Te bucuri, în mai puțin de o oră, de o stare de bine care se va prelungi pentru zile întregi!
 • Ședința 50 minute - 80 lei
Masaj abdominal Chi Nei Tsang
Masajul abdominal ajută la restructurarea și întărirea corpului, ameliorează durerile cronice și îți asigură echilibrul la care aspiri. Metoda Chi Nei Tsang este una complexă, bazată pe un masaj profund, cu atingeri blânde și beneficii asupra întregului corp. Tehnicilor de masaj li se adaugă cele de respirație, iar împreună accelerează vindecarea și ajută la eliberarea blocajelor fizice și emoționale. 40 de minute pentru un corp ușor și o minte liniștită.
 • Ședința, 40 minute - 75 lei
Auriculoterapie
Auriculoterapie
Scapă rapid de dureri printr-o metodă terapeutică surprinzător de eficientă. Auriculoterapia derivă din acupunctură şi se bazează pe stimularea unor puncte reflexe la nivelul urechii, printr-o tehnică precisă. Activarea acestor puncte biologice au rezultate benefice multiple, de la alinarea reumatismului, durerilor menstruale sau a migrenelor, până la influențarea în mod pozitiv a unor obiceiuri nesănătoase. Obține rezultate remarcabile printr-o sesiune de numai 20 de minute. Pentru o prelungire a acestor efecte și un boost energetic, poți opta pentru aplicarea unui magnet sau a unor plasturi cu semințe de vacaria.
 • Ședința, 20 minute - 45 lei
 • Aplicare magnet/semințe vacaria zonal - 25 lei
poza redimensionata 1
Masaj madero terapie
Definește-ți formele și bucură-te de rezultatele prompte ale celei mai noi proceduri de remodelare corporală din România. Instrumentele din lemn folosite în maderoterapie sunt proiectate pentru a se potrivi cu diferite părți ale corpului, iar diferențele pot fi observate încă de la prima ședință, echivalentă cu o oră de alergare pe bandă. Maderoterapia este un masaj ideal atunci când realizezi activități sedentare, iar prin reducerea nivelul de stres și ameliorarea durerile musculare îți vei recăpăta prospețimea.
 • Ședința 60 minute - 90 lei
MasajCuVentuze
Masaj terapeutic cu ventuze
Lasă-ți toate grijile să dispară printr-o experiență senzorială de excepție. Uleiurile, loțiunile și balsamurile utilizate în timpul celor 40 de minute ale masajului cu ventuze îți vor răsfăța simțul olfactiv. Manevrele sunt extrem de relaxante și presupun mișcări fine ale ventuzelor pe corp, lucru care te va elibera surprinzător de rapid de întreaga tensiune musculară acumulată, iar corpul tău îți va fi recunoscător.
 • Ședința 40 minute - 70 lei
Drenaj limfatic prin presoterapie
Maximum de farmec cu minimum de efort? Pe cât de tentant, pe atât de realizabil! Lasă-ți abdomenul și membrele lucrate în profunzime, cu ajutorul BTL Lymphastim, vârf absolut al gamei de aparatură de presoterapie prin drenaj limfatic. Utilizăm tehnici moderne, iar tu să beneficiezi de rezultate imediate: slăbești vizibil, ai un abdomen mai plat, brațe și picioare mai ferme. O experiență pentru întregul corp și un răsfăț garantat de fiecare dată.
 • Presoterapie picioare și abdomen
 • Pachet 10 ședințe (60 minute ședința) - 800 lei
 • Pachet 12 ședințe (60 minute ședința) - 950 lei
 • Pachet 5 ședințe (60 minute ședința) - 400 lei
 • Pret ședință, 60 minute - 90 lei
 • Pret ședință, 30 minute - 50 lei
 • Presoterapie brațe
 • Pachet 10 ședințe, 60 minute - 650 lei
 • Ședință, 60 minute - 70 lei

Când ne
vedem?

Vino să te răsfățăm ca pe o vedetă pariziană.

Fă o programare

Fă o
programare